Forgot password?    Want to join?   

Medlemsansökan

Medlemsansökan i Tysslinge skytteklubb

50

Vi brukar ha en nybörjarkurs i början av varje år, för då kan man göra teorin på vintern och våren och sen när skjutbanan i maj nån gång blir lagom varm och ljus att skjuta på så kan man börja öva. Man måste ha gått nybörjarkursen, så man får Svenska Pistolskytteförbundets "gröna kort", antingen i vår klubb eller i någon annan, så därför tar vi normalt inte in nya medlemmar annat än i samband med nybörjarkursen. Det finns begränsat med platser på kursen. Om man har gröna kortet, och egna vapenlicenser, så man kan börja skjuta direkt, kan styrelsen ändå bevilja medlemskap.

Det är förmodligen lämpligt att kontakta klubben först, innan man skickar in en medlemsansökan.

Om du har frågor, maila tysslinge.sk@tysslinge-skytteklubb.nu

Här finns information om 2020 års kurs: http://tysslinge-skytt...index.php...365

Medlemsansökan skall fyllas i och skickas in till adressen: Tysslinge Skytteklubb, c/o Mats Wiman, Dragarvägen 18, 719 40 Garphyttan

Du måste också bifoga ett utdrag ur Belastningsregistret, "Utdrag för att kontrollera egna uppgifter i belastningsregistret", som fås från Polisen och ska skickas in i oöppnat kuvert, tillsammans med ansökan. Registerutdraget kan beställas via länken nedan:

https://polisen.se/tjan...ningsregistret/

Medlemsansökan kan laddas ned i PDF

via denna länk (men observera att postadressen som står på blanketten än så länge är den gamla boxadressen! Använd i stället den nya postadressen: Tysslinge Skytteklubb, c/o Mats Wiman, Dragarvägen 18, 719 40 Garphyttan)