Forgot password?    Want to join?   

Recent comments

  • Jimi - jimyounger (28 May)
  • Felkod - mickelantz (27 May)
  • . - mickebuffalo ( 6 Oct)

Om kursen 2020, och länk till anmälningsformuläret

Posted by thomas

Posted on 17:34:31, Wednesday, January 1


Om kursen 2020, och länk till anmälningsformuläret.För att skjuta pistol i Tysslinge Skytteklubb ska man ha Pistolskytteförbundets "gröna kort", som visar att man lärt sig grunderna. Särskilt gäller det att kunna hantera vapen på ett säkert sätt.

Vi planerar att ta in ett antal nybörjare 2020. Fram till sista januari kan man att anmäla sig till kursen här på klubbens hemsida. Antalet platser är begränat, och det brukar vara många intresserade, så det är inte säkert att man får plats.

Gör så här:


  1. Fyll i formuläret.
  2. Du får ett mail till den adress du angivit. Du måste klicka på länken i det mailet för att registreringen ska fullbordas.
  3. Beställ ett utdrag ur belastningsregistret. (Se länken Medlemsansökan i menyn till vänster.) Det tar ett tag att få utdraget, så gör detta direkt.
  4. När du får utdraget ur belastningsregistret, så öppna inte kuvertet, utan skicka in det tillsammans med din medlemsansökan till klubben. Du ska alltså skicka in din medlemsansökan även om du inte ännu blivit antagen till kursen. Betala inget än.
  5. Vänta på svar från styrelsen om du blivit antagen. I så fall blir du antagen både till kursen och som medlem i klubben.
  6. När du fått svar om att du blivit antagen, betala in kursavgiften, som är 1000 kronor, plus medlemsavgift 750 kronor. I kursavgiften ingår kurslitteratur, vapenlån, ammunition och markeringslappar.
  7. Själva kursen är det tänkt ska börja senare i vår, ungefär i mars.

Man anmäler sig till kursen via det här formuläret:

Anmälningsformulär 2020


Page: [1] | 
No comments
Page: [1]
10 20 50